Wat vind je van Buki di Pret op Aruba?

Buki di Pret, it's so easy as 1,2,3

 

1. Kijk VANDAAG in het boekje welke activiteit je wil en KAN doen in de vakantie;

2. Reserveer vanaf 2 JULI, 8 uur 's ochtends de activiteit waar je heen gaat (alleen als je kan);

3. Ga OP DE DAG VAN DE ACTIVITEIT naar het adres van de activiteit MET BUKI en geniet!

 

N.B. Kan je toch niet komen, vergeet dan niet te ANNULEREN zodat iemand anders kan gaan.

 

Info Buki di Pret Aruba

Buki di Pret is een gratis boekje voor alle basisschoolleerlingen op Aruba. Het jaarlijkse boekje dat de kinderen ontvangen op school, staat vol leuke en betaalbare activiteiten en aanbiedingen die gelden tijdens de grote vakantie.

 

Ieder kind verdient een leuke vakantie

Veel lokale kinderen gaan niet op vakantie en dan duurt de grote vakantie best lang. Gelukkig is er zoveel leuks te doen op Aruba! Wij helpen ouders en kinderen graag om dat te ontdekken. De vakantie is er ook om nieuwe ervaringen op te doen en wij stimuleren graag dat kinderen hun talenten en passies ontdekken. 

 

Keuze uit 60 activiteiten en aanbiedingen

Het boekje bevat dit jaar wel 60 verschillende activiteiten en aanbiedingen. De activiteiten zijn laagdrempelig en kosten per kind maximaal 10 awg. Soms kost het minder en vaak is deelname zelfs gratis!

 

Voor ieder kind wat wils

Buki di Pret biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten: van sportief en ontspannend tot creatief en educatief. Er zijn ook activiteiten met dieren en aanbiedingen voor lekker eten en drinken.

 

Reserveren

Veel activiteiten hebben een beperkt aantal plekken. Daarom is reserveren bij die activiteiten noodzakelijk. In het boekje zie je bij de activiteit staan óf en hoe je kan een plekje kan reserveren.

 

Achtergrond Buki di Pret 

Buki di Pret is in 2018 gestart op Bonaire door Marga en Ezra Buijs. Het idee is geïnspireerd op het Jeugdvakantie paspoort Rotterdam. Het boekje is in 2021 voor het eerst op Aruba uitgebracht als pilot. Het boekje werd toen uitgedeeld op 11 basisscholen om te testen of het ‘Buki' ook op Aruba gewaardeerd zou worden.

Dankzij de enthousiaste reacties van zowel kinderen, leerkrachten, ouders en participerende organisaties wordt Buki di Pret dit jaar vóór de grote vakantie uitgedeeld aan alle circa 8.700 basisschoolleerlingen op Aruba. Ook de kinderen waarvan we weten dat ze thuisonderwijs krijgen.

 

Met dank aan

Zonder de participerende organisaties, donateurs en sponsoren zou Buki di Pret er niet zijn. Het boekje wordt daarnaast volledig door vrijwilligers georganiseerd, gerealiseerd en gepromoot.

 

Wij wensen iedereen en in het bijzonder de kinderen op Aruba heel veel plezier toe deze grote vakantie én volg ons op Facebook of Instagram. Heb je een vraag of suggestie, laat het ons weten via social media. Of vul onderstaand formulier in.

 

Zonnige groet,

 

Team Buki di Pret

Victoria Danilova, Myrthe van Egmond, Kitty van der Knaap, Aggie Sniekers en Freddy van der Veen.